– Single som sender smilefjes i meldinger har mer sex

På tide å ta frem emoji-tastaturet!

Dagens store overraskelse: Kompliserte setninger, korrekt tegnbruk og fremmedord er ikke den mest effektive måten å flørte på i tekstmeldinger.

For å sjarmere motparten bør du heller ty til smilefjes og «emojier», viser en ny amerikansk undersøkelse, gjennomført i regi av sjekkenettstedet Match.com, skriver Mashable.

Emojibrukerne har mer sex

Undersøkelsen konkluderer med at 54 prosent av single emoji-brukere hadde sex i 2014, sammenlignet med 31 prosent av de som bare sendte ren tekst. Det skal angivelig være ekstra effektivt for menn: 64 prosent av menn som brukte emojier jevnlig hadde sex minst én gang i måneden. For kvinner som brukte mange emojier var tallet 46 prosent.

Emojier er angivelig en effektiv måte å vise personlighet og uttrykke følelser, skal vi tro flertallet av de 5 675 single personene som var med i undersøkelsen. Og hva slags følelser vil man uttrykke når man flørter? Vel, du kan jo gjette selv basert på de tre mest brukte smilefjesene:

Blunking, smiling og kyssing er de mest brukte smilefjesene blant amerikanske flørtere. Foto: Singles in America

På den andre siden er det noen emojier som ikke blir brukt. For eksempel er ikke emojien som vi har valgt å kalle «dame holder usynlig pai» et veldig effektivt flørteredskap. Apekatt-emojien er visst heller ingen vinner... Who knew?

Tre ting du ikke vil sende til flørten din: Dame, lepper og apekatt. Foto: Singles in America

Du kan lese mer om hele undersøkelsen på nettsiden Singles In America, som oppdateres én gang i året med tall fra Match.com.

Det kan være greit å bruke tekst også:
Dette paret kommuniserte utelukkende med emojier i én måned »

(Kilde: Singles In America via Mashable)

annonse