Nyhet

Slik blir Canal Digital Go

Canal Digitals nye satsning Go er på trappene. Med den nye tjenesten kan du se innhold fra selskapet via mobiltelefon, nettbrettet eller PC.

Rulles ut forløpende

Den nye tjenesten er i ferd med å forlate betastadiet, og støtten på de forskjellige plattformene kommer til å bli rullet ut forløpende.

- Tjenesten vil bli rullet ut på de forskjellige mediene så fort vi er klare med den siste finpussen av programvaren og alt av nødvendig kryptering er på plass, forklarer Kenneth Tjønndal-Pettersen i Canal Digital.

Ut av stua

Selv om vi fortsatt ser mest filmer, TV-serier eller vanlige sendinger i fra godstolen, tror Canal Digital at kundene vil sette stor pris på å ha muligheten til å se en episode av favorittserien på farten.

- Vi tror nok det mest av TV-titting vil foregå via flatskjermen i fremtiden, men ser også behovet for at våre kunder skal kunne benytte våre tilbud utenfor stua, fortsetter Tjønndal-Pettersen.

Likt brukergrensesnitt

Uansett om du vil se film via dekoderen, mobilen eller nettbrettet ditt, blir det kommende brukergrensesnittet nokså likt på de ulike plattformene.

Eksempelvis om du skal se en film får du opp blant annet en toppliste med de mest populære filmene, anbefalinger og nye titler.

Også spill og lydbøker

Foruten filmer, serier og vanlige TV-sendinger vil du også kunne kjøpe både spill og lydbøker fra den nye tjenesten.

- Vi implementerer også spill og lydbøker. Dermed har vi et mer komplett tilbud til alle i familien, sier Tjønndal-Pettersen.

Du får full tilgang til den nye tjenesten Go dersom du er Canal Digital-kunde og har familiepakken eller høyere. Mengden du får tilgang til av gratismateriell styres av hvilken kanalpakke du har.

Selskapet jobber også med den widgetbasert løsning, som i første rekke blir tilgjengelig for Canal Digital-kunder med Samsung-skjermer.

- Det vil komme en widget til Samsung-skjermer, samtidig som vi selvfølgelig også er i kontakt med andre produsenter. Men i førsteomgang blir det Samsung som får denne widgeten, avslutter Tjønndal-Pettersen.

Les også
Pornosladd forsinker Canal Digitals nye dekoder
Les også
Nå kan du kjøpe kanaler med fjernkontrollen
Les også
Her er Canal Digitals nye PVR
Les også
Her er Viasats nye opptaker
Les også
Parabol eller RiksTV på hytta?
Les også
Canal Digital-kunder får WiMP
Les også
Se TV 30 dager tilbake i tid
annonse