Tek.no

Nyhet

Hvor mister du fjernkontrollen?

23 Mar 2011 10:55

De fleste kan antagelig kjenne seg igjen i det å lete febrilsk etter fjernkontrollen til TV-en når du trenger den mest. Nå er det gjennomført en omfattende undersøkelse som avslører de vanligste stedene å miste den, og en del av funnene er muligens noe overraskende.

Det er Logitech som står bak spørreundersøkelsen, som ble gjennomført i flere land for å avdekke folks fjernkontrollvaner. Nesten halvparten av de som svarte hadde fire eller flere fjernkontroller i stua, og disse spres tydeligvis rundt på de underligste steder.

Ikke helt uventet er det sitteplassen som er det mest utbredte åstedet for fjernkontrollforsvinninger, og hele 49 prosent svarte at sofaen var der kontrollene forsvant oftest.

Av de mer uvanlige stedene folk fant igjen fjernkontrollene sine, svarte 8 prosent baderommet, og en like stor andel oppgav kommodeskuffen. Enda mer fascinerende er de fire prosentene som la igjen fjernkontrollene i kjøleskapet eller fryseren, noe som sannsynligvis ikke er helt heldig for elektronikken.

I tillegg pleide to prosent å ta den med seg ut av huset eller inn i bilen.

Hvor pleier du å miste fjernkontrollen? Diskutér gjerne i forumet.

(Kilde: ZDNet)

Les også
Jukeboksen gjenoppstår
Les også
Mitsubishi slutter med LCD
Les også
Samsung viser stor brillefri 3D-TV
Les også
Fire universalkontroller
annonse

Les også