Nyhet

App Store fyller 5 år

Feirer med å gi deg fem apper og fem spill gratis.

Apples applikasjonsbutikk har nå eksistert i fem år, og dette gir iPhone- og iPad-produsenten en gylden anledning til å promotere butikken på ny. Derfor har de samlet sammen fem apper og fem spill som tidligere har kostet penger, men som du i en begrenset periode kan laste ned helt gratis.

På listen finner vi blant annet Day One, Where's My Water, Traktor DJ for iPhone, Infinity Blade II, Badland og fotoappen Over.

Musikk-appen Traktor DJ koster vanligvis så mye som 19,99 dollar, ifølge The Verge. Den forseggjorte journal- eller dagbok-appen Day One koster normalt litt i underkant av 30 kroner, og det samme gjelder et par av spillene.

Selv om flere av appene er gamle schlägere i App Store som du kanskje har kjøpt fra før, kan det være verdt å trykke innom og se om det er noe interessant for deg. Her er listen med gratisapper i anledning 5-årsjubileet:

APPER:

SPILL:

Ifølge Apple er disse appene og spillene gratis i en begrenset tidsperiode, men det er ikke spesifisert nærmere hva det betyr. I skrivende stund var imidlertid samtlige apper fortsatt gratis.

Også andre app-utgivere benytter 5-årsmarkeringen til å promotere sine apper. Vi har fått tips om at meldingsappen IM+ Pro har kommet på salg til 7 kroner (i stedet for 35 kroner).

Les også: Her er ukens utvalgte apper

Vet du om flere apper som er gratis eller på salg i App Store nå? Kommenter i forumet:

Les også
Ukens utvalgte apper til Android, iOS og Windows Phone: Se ukens utvalgte apper
Les også
Apple registrerer iWatch som varemerke
Les også
Dropbox-appen til iPad og iPhone er blitt bedre
annonse