Til hovedinnhold

Panoramabilder til Iphone

Autostitch har oppgradert sin populære applikasjon som lar brukerne lage panoramabilder av bildene man har lagret på Iphone, Ipod Touch eller Ipad.

For å lage et panoramabilde, går man inn i det albumet man har lagret de ulike bildene. Deretter velger man de bildene man ønsker å bruke, og så "stifter" Autostitch disse bildene sammen til et panoramabilde. Til slutt må man croppe bildet, slik at man får en jevn kant på bildet.

Nytt i den siste versjonen er muligheten til å sende bildene til venner og kjente via e-post. Man kan også velge å laste panoramabildene rett opp på facebook om man ønsker dette.

Nytt i versjon 3.0 er muligheten til å dele bildene via e-post eller Facebook.

I tillegg tilbyr den nye versjonen en mulighet til å velge oppløsning, bildekvalitet og auto-eksponering slik at bildene justerer seg likt i forhold til lysstyrke og eksponering. Det er ingen begresning i antall bilder man kan sy sammen, men bildefilene kan ikke til sammen overstige 20 megabyte.

Fikk du lyst til å snekre sammen et panoramabilde av utsikten fra balkongen hjemme, kan applikasjonen kjøpes gjennom Itunes Store og koster 17 kr.

Les også: Tiffen lanserer filterapplikasjon for Ipad

Kilder:
www.cloudburstresearch.com
www.photograpybay.com

annonse