Til hovedinnhold

Tiffen lanserer filterapplikasjon for Ipad

Med Tiffen fx Ultra kan man legge på flere ulike effektfiltre på bildene man har lagret på Ipad-en.

Tiffen Photo har lansert en Ipad-applikasjon som gjør det mulig å legge på ulike filtere og effekter på bilder man har på Ipad-en. Ettersom man kan kjøpe en kameratilkobling til Ipad som ekstrautstyr, kan det være kjekt med et program hvor man kan gjøre enkle redigeringer og legge på effekter uten å måtte være avhengig av å ha en pc i nærheten. Programmet kommer med 68 ulike filtre, og har i tillegg over 800 forskjellige effekter for å piffe opp bildene dine.

Produsenten opplyser at programmet kan brukes både i portrettmodus og i landskapsmodus, og at man kan male med fingrene der man ønsker at filteret eller effekten skal legges på. I tillegg har programmet noen enkle redigeringsfunksjoner, som oppretting av linjer og rotering av bilder, samt mulighet for å croppe bildene.

I en tid hvor mange spekulerer i om Adobe vil komme med en Lightroom-versjon til Ipad, kan dette programmet være et friskt pust for de som ikke krever de helt store bilderedigeringsfunksjonene. Programmet kjøpes via Itunes Store, og koster 35 kroner. Til Iphone og Ipod Touch finnes en eldre versjon som koster 17 kroner.

Les også:
Kameratilkobling til iPad
Lightroom til iPad?
Fjernstyrte kamera med iPad

Kilder:
www.tiffen.com
www.photographybay.com

annonse