Til hovedinnhold

Denne pulten kan du ta med på tur

Pappskrivepulten er både lett og enkel å brette sammen.

Vi har vel alle hørt at det ikke er særlig sunt å sitte bøyd over en PC-skjerm dag ut og dag inn, både på grunn av ryggproblemer og en hel haug med andre lidelser. Dette Kickstarter-prosjektet har ifølge Engadget som mål å endre dette. Ikke ved å ta fra deg PC-en, men ved å sørge for at du kan stå hele dagen – uansett hvor du er.

Stormkjøkken à la kontor

Slik ser det ut når du bretter ut skrivebordet fra bunnen av.Foto: Refold

Idéen heter Refold´s Portable Cartboard Standing Desk, og er laget av selskapet Refold (naturlig nok). Oppfinnelsen er på mange måter kontorrottas svar på et stormkjøkken - den kan brukes omtrent umiddelbart, og kan pakkes sammen til en kompakt enhet.

Hva med litt patriotisk bekledning? Et norgesflagg, kanskje?Foto: Refold

Hele herlighten veier omtrent 6 kilo, men blir imponerende stor så snart man pakker den ut.

Det ser ut som et helt vanlig skrivebord ferdig utpakket, og fungerer nok noenlunde likt også. Det er vel uansett begrenset hvor stort bruksområde et skrivebord kan ha i utgangspunktet. I skrivende stund har det for øvrig kommet inn omtrent 43 000 dollar til prosjektet, noe som langt overgår de 25 000 skaperne selv ønsket for å lage produktet.

Skrivebordet skal være praktisk å bære rundt på, derav formen og håndtaket.Foto: Refold

Uansett: dette kan være redningen for deg som enten bare har lyst til å stå hele dagen, som har dårlig rygg eller som ønsker å sitte på «kontoret» i parken en dag.

Det finnes flere råd der ute for hvordan man skal sitte:
Slik bør du sitte for å unngå hjertestopp »

(Kilde: Engadget, Kickstarter)

annonse