Til hovedinnhold

Ikke la deg lure av størrelsen

Det bittelille mediesenteret Acer Revo One takler blant annet 4K.

Acer / Shutterstock

Er du på jakt etter et nytt, lite mediesenter kan kanskje Acers nye Revo One-modell være et alternativ å ta en nærmere kikk på. Den lille maskinen skal ifølge selskapet selv inneholde langt kraftigere skyts enn det størrelsen tilsier.

Selv om det fortsatt er noen timer igjen til dørene åpnes på årets utgave av CES-messen i Las Vegas, gir altså Acer oss en liten smakebit på hva vi har i vente.

Fullverdig mediesenter med støtte for 4K

Den nye modellen har fått produktnavnet Revo One RL85, og er et lite, kompakt mediesenter skal vi tro produsenten. Maskinen har en Intel-prosessor i form av en i3- eller i5-variant. I pressemeldingen opplyses det ikke om hvilket skjermkort som brukes i den nye modellen, annet enn at det er støtte for to skjermer, og at maskinen skal kunne takle 4K-oppløsning.

Samtidig som oppløsningen er på plass er også lydopplevelsen tatt høyde for. Maskinen skal nemlig by på 7.1-kanals lyd for de som ønsker å bruke produktet med et komplett hjemmekinosystem.

Godt med lagringskapasitet

Revo One RL 85.Foto: Acer

I selve Revo One RL85 er det plass til en harddisk på maksimalt 2 terabyte, men skulle du ha behov for mer lagring er det to ekstra USB/SATA-kontakter bak på enheten. Dermed kan du supplere med ytterligere to eksterne harddisker slik at du totalt kan ha 6 TB med kapasitet.

Det er også fullt mulig å sette opp RAID for disse diskene, hvor det er støtte for RAID 0, RAID 1 og RAID 5.

Videre kan du koble Revo One til hjemmenettverket ditt via kabel eller trådløst. Går du for den sistnevnte løsningen er støtte for ac-standarden på plass. Maskinen har også en HDMI-utgang i tillegg til mini DisplayPort, to USB 2.0 og to USB 3.0-porter. Det er også en SD-kort-leser på oversiden av maskinen dersom du trenger å lese av for eksempel bildene fra kameraet ditt.

Acer opplyser om at Revo One RL85 vil bli tilgjengelig i Europa i løpet av januar, og prisen starter på 269 Euro, eller rett i underkant av 2500 kroner før moms og eventuelle tillegg.

Sammen med et mediesenter trenger du også en skjerm
Her er hvorfor riktig skjerm kan gjøre hele forskjellen (Ekstra) »

(Kilde: Pressemelding)

annonse