Genie er som en Nespressomaskin for mat

Bytt ut kaffe-kapslene med mat-kapsler.

For noen er matlaging et ork, mens andre sliter med å få tiden til å strekke til. Om du er lei av hurtignudler og frossenpizza kan kanskje Genie være løsningen.

Et sunt måltid på 30 sekunder

Genie minner om de populære Nespressomaskinene, men kaffen er byttet ut med mat. Du setter inn kapsler, fulle av frysetørret pulver. Så fyller du på vann, og trykker på en knapp.

Etter 30 sekunder, har du et varmt og ferdig måltid, som i tillegg skal være langt sunnere enn de vanlige hurtigalternativene.

De israleske skaperne av Genie sier maskinen kan lage alt fra kylling med ris til sjokoladesoufflet. De skryter av at de kun bruker naturlige ingredienser, og ingen kunstige tilsetningsstoffer.

Kapslene har en holdbarhet på mellom ett og to år, sier skaperne.

Unna vei, Mr. Lee.

Det gjenstår selvsagt å se hvor godt Genie fungerer, ettersom maskinen fortsatt ikke er kommet i salg, men konseptet virker i alle fall spennende.

Genie vil også få en app, som blant annet kan brukes til å lage måltid skreddersydd deg.

Om du synes det hele virker litt Star Trek, så er ikke det tilfeldig. Ifølge en av skaperne, Doron Marco, var mat-replikatoren fra USS Enterprise en av inspirasjonskildene til systemet.

Genie skal etter planen lanseres neste år, og vil koste «noen hundre amerikanske dollar». Du kan registrere din interesse for systemet på det offisielle nettstedet.

Det finnes andre futuristiske måter å lage mat på
Man kan for eksempel 3D-printe den

(Kilde: cnet)

annonse