Til hovedinnhold

Nå kan du se fisken før den biter på

Undervannskamera innebygd i fiskestanga.

Med FishEye kan du se hvordan det ser ut i havdypet. Foto:FishEye.

Fisking krever både tålmodighet og erfaring for å lykkes, men er du en av dem som ønsker å vite hvordan det ser ut under havoverflaten like mye som selve fiskingen er kanskje dette produktet noe å vurdere.

FishEyes heter fiskestangen som består av en LCD-skjerm, et fiskesnøre som også er en strømkabel og et kamera festet til snøret. Det er hele 6 meter langt og skal ifølge produsenten tåle å bli brukt på lik linje med vanlig fiskesnøre. Fiskestanga inneholder også en lommelykt for å se i dypet med. På denne måten skal man kunne utforske dypet og se om det er noe fisk i nærheten eller prøve å lokke fisken nærmere.

Men å ha et kamera installert i fisketangen innebærer også en del risiko. Hvis sluken skulle sette seg fast i bunnen og ryke vil du måtte stupe etter det kostbare kameraet. Dessutten er det lite trolig at snøret vil kunne tåle en veldig stor fisk. Uansett er denne fiskestanga morsomt å ha med dersom du er på jakt etter små fisk eller rett og slett ønsker å utforske havbunnen. FishEyes får du for 80 dollar.

annonse