Nyhet

Tredimensjonal panda-action

I 2011 skal pandaen Po, fortsette sitt eventyr.

En av årets store kinosuksesser, "Kung Fu Panda", har til nå spilt inn rundt 560 millioner dollar globalt. Derfor er det kanskje ikke så rart at ryktene om en oppfølger spredte seg raskt, slik det ofte er med suksessfilmer. Og nå er beslutningen tatt - DreamWorks Animation har annonsert at oppfølgeren skal være klar for amerikanske kinoer 3. juni, 2011.

Kung fu-mester

For dem som ennå ikke har fått med seg den første filmen, så handlet den i korte trekk som den klumsete og godhjertede pandaen Po. Til tross for at faren er fast bestemt på at han skal dedikere livet til nudler, så kjemper Po for sin drøm om å bli kung fu-mester.

Den originale filmen hadde flere stjerner med på laget, blant annet Jack Black som stemmen til Po. I tillegg kunne man finne stjerner som Dustin Hoffman, Angelina Jolie og Jackie Chan. Ifølge nettstedet filmz.dk vil den originale rollebesetningen fra den første filmen igjen stille med sine stemmer. Og ikke nok med det, Empireonline.com skriver på sine nettsider at film nummer to kommer til å bli laget i 3D. Og alle som så den første filmen vil være enig i at denne type kung fu-action kan dra nytte av en ekstra dimensjon.

Enda mer Po

"Kung Fu Panda 2" skal igjen følge Po, som fortsetter sin reise som den utvalgte mens han lærer å mestre kung fu-kunsten. Det nye eventyret skal denne gangen regisseres av Jennifer Yuh Nelson, som var med på å forme historien til den første filmen.

annonse