Tek.no

Nyhet

Tettere World of Warcraft-utvidelser

10 Mai 2011 13:30

Det har vært lite å utsette på tempoet til World of Warcraft-utvidelsene. Blizzard har lagt seg på en linje med én årlig ekstrapakke som koster penger, samt en rekke gratis småjusteringer med måneders mellomrom. Det er likevel få spillere som er mer dedikerte enn de som nyter massive onlinespill, og nå ser det rett og slett ut til at utviklerne har problemer med å holde tritt.

Ifølge CVG sliter Blizzard med å lage nok innhold i fornuftig tempo. Uttalelsen kommer fra sjefen Michael Morhaime, som pratet på en nylig konferanse for investorer.

Det nevnes ingenting om hvorvidt stråhytteraten økes.

Løsningen skal være at de investerer flere ressurser i å få på plass nye utvidelser. Dermed skal det ikke skje noen forandringer i mengden innhold, man vil bare få det oftere. Det klager spillerne neppe på. Ifølge Morhaime har massene nemlig blitt for erfarne, noe som igjen gjør at de fordøyer innhold langt kjappere og mer effektivt.

World of Warcraft er et av verdens mest populære massive onlinespill, og det anslås at spillet har vært helt oppe i 13 millioner spillere. Den seneste utvidelsespakken kom i fjor, og bar navnet Cataclysm. Vi har tidligere også fått ekstrapakkene The Burning Crusade og Wrath of The Lich King.

Blizzard har uttalt at de sannsynligvis ikke utgir et nytt spill i år, noe som betyr at vi antakeligvis ikke får se en ny World of Warcraft-utvidelse før neste år. De har også planer om å utgi det neste Starcraft 2-kapittelet, Heart of The Swarm, og Diablo III i løpet av 2012.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Les også
World of Warcraft får årsabonnement
Les også
Ny World of Warcraft-utvidelse kunngjort
Les også
Vil snakke med Breiviks dataspillvenner
Les også
Kinesiske fanger tvinges til å spille data
Les også
Anmeldelse: LEGO: Pirates of the Caribbean (PS3/X360)
Les også
Azeroth brenner
annonse

Les også