Til hovedinnhold

Ny World of Warcraft-utvidelse kunngjort

Mists of Pandaria lar deg spille som en splitter ny rase.

Årets BlizzCon-messe er sveivet igang og allerede har Blizzard kunngjort en ny utvidelse til World of Warcraft. Den nye pakken heter Mists of Pandaria, og blir den fjerde utvidelsespakken for det populære online-spillet. Vi hørte hviskinger om dette navnet allerede i august da det ble oppdaget at Blizzard hadde registrert akkurat dette varemerket.

Denne gangen er det største trekkplasteret muligheten til å spille som pandaren-rasen, samt en helt ny region for denne rasen som er markant inspirert av østlig kultur. Pandaria-regionen har vært skjult for omverdenen i flere tusen år, men etter begivenhetene i Cataclysm velger pandare

Ny helteklasse

I tillegg blir det mulighet til å velge munk som helteklasse, og nivågrensen økes helt til 90. Det loves også et nytt talent-system, en ny utfordrende måte å spille gjennom grotter på, PVE-scenarioer og et nytt kampsystem for de mange kjæledyrene du kan samle på.

World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Så langt har det ikke blitt kunngjort noen utgivelsesdato for denne nye pakken. Vi får krysse fingrene for at Blizzard følger samme mønster som med forrige World of Warcraft-utvidelse, Cataclysm. I så fall trenger vi ikke vente stort mer enn et halvt år før vi tumler rundt som Pandaren-munker i Azeroth .

Tradisjon tro har vi en journalist til stede på messen. I år er det Lasse Lervik som har rømt til California, og dere kan nok vente dere mer informasjon om denne pakken samt nyheter om Blizzards andre spillserier, StarCraft og Diablo, i dagene som kommer.

World of Warcraft: Mists of Pandaria-trailer.

annonse