Nyhet

Lærling IKT-servicefag

Varierte og spennende IT-oppgaver med alt fra support og drift til moderne web-utvikling.

Har du gått IKT-servicefag og ønsker en læreplass hos Norges største teknologinettsteder? Nå kan du bli med å utforme fremtiden til Tek.no, Teknofil.no, Gamer.no, Diskusjon.no og de andre nettstedene til Mediehuset Tek.
Vi er en utviklingsavdeling på ni utviklere som er lidenskapelig opptatt av web-utvikling og IT. Nå har du sjansen til å bli med på laget, og bli ekspert på PHP, HTML, CSS 3, Javascript og jQuery. I løpet av læretiden vil du også få inngående kunnskap om andre sentrale teknologier innen web-utvikling slik som MySQL, Linux, Nginx, Solr og Varnish.

Send oss din søknad:

Vi søker deg som er motivert for å lære mest mulig om IT i løpet av de to læreårene. Du må være pliktoppfyllende, sulten på ny kunnskap og løsningsorientert. Det er også et absolutt krav at du har bestått IKT-servicefag VG2 innen oppstart i juli/august 2015. Du kan også søke dersom du har bestått IKT-servicefag tidligere år.
Mediehuset Tek kan by på et ungt og innovativt arbeidsmiljø med høy kompetanse. Vi har lang erfaring med IKT-lærlinger, og har ansatt lærlinger hvert år siden 2004. Derfor kan vi tilby en meget bra læreplass for deg som ønsker å gjøre noe ekstra ut av læretiden.
Vi holder til i flotte lokaler i Oslo sentrum (rett ved Stortinget).
Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Amund Espelien på epost amund@tek.no eller mobil 970 72 033. Du også lese mer om oss på MediehusetTek.no og se hele stillingsutlysningen for lærling IKT-servicefag på Teknojobb.no.
Interessert? Send oss en søknad med CV og karakterutskrift. I søknaden er det viktig at du forteller om din interesse for IT, dine fritidsinteresser, og hvorfor du passer bra til denne læreplassen.

Søknaden sendes til amund@tek.no . Søknadsfrist 22. februar 2015.

annonse