Til hovedinnhold

Nå kan Popularis forhåndsbestilles

Det lille supertastaturet Optimus Popularis er utsatt, eller kanskje det er i rute? Hvem vet?

Det finnes ting som er verd å vente på, og så finnes det ting du bare venter på av gammel vane. Herunder har russiske designstudioet Art Lebedev en spesiell plass i våre lengtende hjerter, ettersom de i en årrekke har latt oss vente på de kuleste tastaturene noensinne: Optimus.

Det store Optimus Maximus-tastaturet er det mest klassiske eksempelet. Med 113 taster, der hver eneste tast har sin egen programmerbare OLED-skjerm, var dette noe enhver geek siklet etter. Men det var altså venting, utsettelser og atter venting før det endelig kom på markedet i 2008.

Uansett, til en pris på 1400 euro har den nok forblitt en drøm for de fleste.

Kjøp og vent

I stedet for Optimus Maximus har mange i stedet peilet seg inn på Popularis, et mer kompakt tastatur som det har blitt skrevet om i en eller annen form siden 2008. Tastauret skulle være leveringsklart i løpet av 2011.

Tradisjonen tro har Popularis naturligvis blitt utsatt, men på den annen side har det nå blitt åpnet for smårabatterte forhåndsbestillinger på 750 euro, altså nærmere 6000 kroner. Du kan altså kjøpe nå og vente på Optimus Popularis skal komme sommeren 2012. Eller kanskje det blir utsatt igjen, hvem vet?

I så fall finner du tastaturet her på Art Lebedevs hjemmesider.

Optimus Polaris - noe å vente på!

Til slutt nevner vi at forhåndsbestilling også er mulig for det lille ekstratastaturet Optimus mini six til drøye 250 euro. Men da må du nok belage deg på å vente enda lenger. Eller kanskje ikke, det eneste som er helt sikkert med Art Lebedev og Optimus er nok at det er lite som er sikkert.

Kilde: TechRadar

Mer om
annonse