Tek.no

Nyhet

Epic deler ut storspillet Just Cause 4 gratis

Avalanche Studios
17 Apr 2020 09:11

Epic Games Store fortsetter sin praksis med å dele ut gratisspill til brukerne hver eneste uke, og denne uken er det storspillet Just Cause 4 som står på menyen.

Spillet følger motstandsmannen Rico Rodriguez’ kamp for å frigjøre øya Solis fra organisasjonen Black Hand, og Just Cause-spillene har helt siden starten vært elleville åpen verden-opplevelser fulle av skyting og eksplosjoner, gjerne hengende fra en fallskjerm.

Blandede anmeldelser

Fireren har imidlertid fått en del kritikk for å droppe elementer som har vært på plass i tidligere utgaver i serien, som C4-eksplosiver og granater. På Steam har Reloaded-utgaven av spillet vurderingen «Mixed», med 56 prosent positive vurderinger.

På Metacritic, som samler vurderinger fra spillanmeldere, har spillet en snittscore på 68 av 100. Brukerne er mindre positive, med en snittscore på 4,9 av 10. Mange kritiserer spillet for tekniske utfordringer og bugs.

Sammen med Just Cause 4 deler Epic ut indie-spillet Wheels of Aurelia. Også her har anmelderne vært litt lunkne, med en snittscore på Metacritic på 63.

Neste er For the King

Neste ukes gratisspill er imidlertid For The King, en form for digitalt og turbasert brettspill som kan spilles alene eller sammen med andre. Dette har en Metacritic-score på 79 av 100 – og kan varmt anbefales av artikkelforfatteren om du liker utfordrende rollespill som kan spilles om og om igjen.

For The King er neste ut i Epics gratisbuffé.
IronOak Games

Just Cause 4 og Wheels of Aurealia er gratis på Epic Games Store til og med 23. april. For The King overtar derfra og til 30. april.

Humble Store deler for øvrig også ut det norskutviklede Manual Samuel gratis for tiden. Kravet der er at du registrerer deg for nyhetsbrevet deres. Spillet, som Gamer.no kalte «utfordrende, nytenkende og underholdende» i 2016, er gratis til søndag klokken 17.

annonse

Les også