Tek.no

Konkurranse Temadag: Arkitektur

Hvilket bilde stakk av med seieren?

Vinnerbildet har en helt egen tiltrekningskraft.

Cephyr
28 Okt 2013 11:46

Det er knapt noe som gleder oss mer enn å se alle de flotte bildene som deles i bildekritikken vår. Bildene - og de konstruktive kommentarene - er en konstant kilde til inspirasjon, læring og oppmuntring til å bli en bedre fotograf.

Derfor arrangerer vi gjerne konkurranser som gjør det enda litt morsommere å delta med bilder. Dagens bilde-konkurransen tusler og går hele året, og ut fra vinnerne velges Månedens bilde og til slutt Årets bilde.

Men innimellom slår vi oss løs med en uformell "Hjelp oss å pynte Facebook-siden vår"-konkurranse, slik som denne helgen.

Arkitektur

Hederlig omtale: Yngvis bilde av Nordlyskatedralen. Foto: Yngvi

Tidligere har vi bedt dere om bilder rett fra kameraet og sommerbilder. Denne gangen ba vi dere rette søkerne mot bygninger og andre menneskeskapte strukturer.

Det eneste kravet vi stilte, var at bildene måtte være horisontale slik at de passer som forsidebilde på Facebook-siden.

Totalt bidro 21 stykker med bilder denne gangen og det var flere spennende kandidater. Blant annet falt vi for kreativiteten bak Tom Egil Dørums morsomme miniatyrbilde og dramatikken i Yngvis nattbilde av Nordlyskatedralen.

Men det var det abstrakte og nærmest hypnotiske bildet av Deutsche Dom i Berlin, tatt av Cephyr, som stakk av med seieren. Bildet kan du se i en tilpasset variant i toppen av denne artikkelen.Originalbildet ser du her

Som Cephyr selv skriver gir bildet en assosiasjon til hyperfart i rommet eller en litt heftigere togtur enn planlagt, noe som står i sterk kontrast mot den ærverdige, gamle kirken.

Cephyr får derfor en utgave av World Pressphoto 12 Yearbook tilsendt i posten.

Vant du ikke? Det blir flere sjanser innen året er omme.

Premien er levert av Canon.

Les også
Dette er månedens bilde
Les også
Dette er månedens bilde
Les også
Dette er månedens bilde
Les også
Dette er månedens bilde
annonse

Les også