Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Tek.nos anbefalte Black Week-tilbud 2022

Oppdatert: 29. november 2022, 08:47

Det startet som Black Friday, så ble det Black Week, og nå er det tydeligvis forhåndssalg på Black Week som er den nye tingen. Nå er det fredag - én uke før den offisielle Black Friday - og de fleste butikkene ser ut til å ha åpnet Black Week-salget sitt allerede.

Førsteinntrykket i år er at tilbudene faktisk virker ganske gode. Ikke bare er tilbudene merkbare - altså mer enn 5-6-7 prosent ned slik vi har sett tidligere år - men det er også gode produkter som har fått prisavslag! Det er sånt vi liker på Tek.no, for det hjelper ikke at et produkt har blitt mye billigere hvis det ikke er noe man ville ha kjøpt i utgangspunktet. I listen vår anbefaler vi bare produkter vi har testet, eller god kjennskap til, og som har blitt satt ned til en god pris. Det er MANGE tilbud der ute, og det er fortsatt mye dårlig. Derfor gjelder det å holde tunga rett i munnen, sjekke prisene opp mot andre butikker, og være sikker på at du faktisk får en god deal. Eller bare følge listen vår, selvfølgelig. Tips oss gjerne om flere gode tilbud! Vi oppdaterer listen fortløpende gjennom hele Black Week!