Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste ørepropper til trening

Oppdatert: 19. des. 2022

Om hovedformålet er trening stilles litt ulike krav til øreproppene dine enn om du vil ha ørepropper til allroundbruk. De bør sitte svært godt på plass, de bør være regn- og svetteresistente (med minst IPX4) og helst bør de også ha et etui som er såpass kompakt at du kan ta det med deg i lomma. Lyden teller ikke like mye som den vanligvis gjør når vi tester ørepropper, og vi bryr oss også mindre om de har aktiv støydemping eller ei, selv om det naturligvis er et pluss. Denne topplista handler dermed om hvilke propper vi helst ville hatt med oss på løpetur eller på treningssenteret. Stort sett har vi tatt med propper helt uten ledning - med ett unntak.