Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste trådløse hodetelefoner

De beste trådløse hodetelefonene. Denne listen skiller seg fra listen "Hodetelefoner med støydemping" ved at vi legger større vekt på lydkvalitet og andre kvaliteter til hverdagsbruk - og mindre på selve støydempingen. I tillegg til lydkvalitet teller også komfort høyt, sammen med brukervennlighet og andre funksjoner.

Oppdatert 30. nov. 2021, 09:30
Sony WH-1000XM4
1

Sony WH-1000XM4

Selv om vi legger hovedvekten på allround-funksjonalitet er det Sonys flaggskip som stikker av med seieren. De tilbyr rett og slett den beste kombinasjonen av støydemping, lydkvalitet, bærekomfort og funksjoner. De veier svært lite, som gjør dem svært komfortable å ha på, har fått en litt strammere bass og tydeligere diskantgjengivelse enn forgjengerne WH-1000XM3 - som begge deler er positivt for totalopplevelsen. 1000XM4 er rett og slett svært engasjerende å lytte til, og støydempingen er i tillegg helt i toppklassen - kun slått av Apples AirPods Max, og det med en hårsbredd. Alt i alt er dette hodetelefonene vi fortsatt ville anbefalt flest å gå for.