Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Flyttbare Aircondition

Vi har testet totalt 15 ulike mobile aircondition/klimaanlegg, og her oppsummerer vi med de beste på tvers av kategoriene vi har testet. Vi rangerer dem utelukkende etter funksjon og erfart effekt, og tar ikke høyde for pris i denne listen. Vi legger den totalt sett beste øverst, og deretter prioriterer vi egenskaper og funksjoner som er unike og nyttige videre nedover i listen.

Oppdatert 10. mai 2022, 08:27
Woods Cortina Silent 12K WiFi
1

Woods Cortina Silent 12K WiFi

Et smart klimaanlegg som kjøler godt. Silent-navnet lyver litt, for her bråkes det ganske heftig på full guffe - det fine er at kjøleren gjør en god jobb også på lavere effekt. Det er lett å koble til WiFi og du kan si "hei Google" for å skru av og på. Både fjernkontroll og vindusmontering er prima.