Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

De 5 beste OLED-TV-ene

Oppdatert: 20. des. 2022

OLED er en av de to ledende teknologiene på dagens TV-er, og kan skilte med blant annet et perfekt sortnivå og levende farger.

Vi har testet en rekke modeller de siste månedene, men hvilken er egentlig best? For selv om dette er dyre TV-er, og alle presterer godt, er det likevel forskjeller å spore. I listen under har vi rangert de fem beste modellene vi har testet med OLED-teknologi. Men selv om nesten alle deler de samme panelene fra LG, er det likevel store forskjeller i hvilke ting de er best på. Samtidig har det kommet en spennende konkurrent fra Samsung i år i form av QD OLED, som Samsung og Sony har tatt i bruk.

Se alle TV