Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Middels dyre mobiler

Telefoner kan være svært dyre, men de trenger ikke å være det for å være gode. Det blir mest ståhei rundt telefonene til ti tusen kroner eller mer, men hvis du leter litt kan du finne juveler som er nesten like bra for halve prisen. Dette er de beste telefonene du kan kjøpe som ikke koster skjorta. Trykk deg videre til hver mobil hvis du vil lese den fullstendige testen.

Oppdatert 6. mai 2022, 13:04
Motorola Moto G200 5G 128GB
1

Motorola Moto G200 5G 128GB

Lynende rask, rimelig og pen å se på. Motorolas Moto G200 har maskinvare som ellers er å finne i dobbelt så dyre mobiltelefoner. Kameraet er helt ok for sin prisklasse og presterer veldig godt i dagslys, mens det sliter mer på kveldstid. Telefonen er bygget i plast, men føles velbygget likevel og i motsetning til mange billige telefoner er den laget for å tåle en grad av fuktighet. Den er ikke tett, men satt inn med vannavvisende materiale. Det gjenstår å ønske seg litt lysere skjerm, stabilisert kamera og fingerleser i skjermen fremfor i siden - men da hadde den nok faktisk kostet betydelig mer.