Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste hodetelefoner med støydemping

Trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Listen er rangert etter best støydemping, og i de tilfeller hvor det er noenlunde likt tas også andre faktorer med.

Oppdatert 6. mai 2022, 13:04
Bose QuietComfort 45
1

Bose QuietComfort 45

Bose har måttet se seg litt akterutseilt av Sony og Apple de siste par årene, men med QC45 gjør de seg igjen svært gjeldende i markedet for hodetelefoner med aktiv støydemping. Selve støydempingen er intet mindre enn imponerende, og spesielt har Bose gjort et stort løft i dempingen av de litt mer ujevne og høyfrekvente lydene. I tillegg er diskantgjengivelsen skrudd opp fra tidligere, og de låter dermed litt mindre sedat og "kjedelig" enn de tidligere generasjonene. Fortsatt er både Sony og Apple og andre mer engasjerende å lytte til, men kombinasjonen av støydemping, komfort og andre faktorer gjør at vi likevel plasserer Bose helt på topp i denne kategorien. En bonus er svært god samtalekvalitet.