Til hovedinnhold
Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste hodetelefoner med støydemping

Trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Listen er rangert etter best støydemping, og i de tilfeller hvor det er noenlunde likt tas også andre faktorer med.

Oppdatert 14. juni 2022, 15:11
Sony WH-1000XM5
1

Sony WH-1000XM5

Katt og mus-leken mellom Bose, Sony og til dels Apple fortsetter, og med siste generasjon av 1000X-serien karrer Sony seg igjen helt opp på nivå med Bose hva gjelder støydemping. Sony-hodetelefonene har imidlertid flere praktiske funksjoner, mer engasjerende lyd og er nok litt stiligere å se på. I tillegg har samtalekvaliteten endelig tatt et solid steg opp for Sony, og dette til sammen gjør at vi igjen velger å plassere Sony helt på topp. Samtidig må det sies at også prisen har økt ganske betydelig, og WH-1000XM5 koster nå 5000 kroner. Oppgraderingene fra 1000XM4 er såpass forsiktige at vi kanskje ville vurdert om 1000XM4 til en god pris hadde vært et bedre kjøp inntil videre.