Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste hodetelefoner med støydemping

Trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping. Listen er rangert etter best støydemping, og i de tilfeller hvor det er noenlunde likt tas også andre faktorer med.

Oppdatert 25 Juni 2021 11:29
Sony WH-1000XM4
1

Sony WH-1000XM4

Sonys støydempingsflaggskip ble oppdatert i fjor vår, og er hodetelefonene vi vil anbefale folk flest å kjøpe. Sonys støydemping er eminent, lyden er svært engasjerende og flott (og skrudd i en litt bedre retning sammenliknet med 1000XM3, etter vår mening) og hodetelefonene er ikke minst svært komfortable å ha på. Nytt av året er multipoint-støtte, og Sony har dessuten en rekke smarte funksjoner du ikke får andre steder. Samtalekvaliteten er fortsatt under en viss kritikk, men utover det er det vanskelig å finne ting å klage på ved disse.