Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste Cyber Monday-tilbud 2021

Black Week og Black Friday er forbi, men de fleste tilbudene fortsetter i dag, på det butikkene har døpt "Cyber Monday". I listen under anbefaler vi bare produkter vi har testet, eller god kjennskap til, og som har blitt satt ned til en god pris. Skal du sjekke tilbud og priser selv gjelder det å holde tunga rett i munnen, sjekke prisene opp mot andre butikker, og være sikker på at du faktisk får en god deal. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sjekke prisutviklingen på en prissammenligningstjeneste, hvor du kan se om prisene faktisk er så gode som butikken vil ha det til.

Oppdatert 15. juni 2022, 14:07
Roborock S7

Roborock S7

Roborock S7 er den beste robotstøvsugeren på markedet nå. Det konkluderte vi i hvert fall i vår samletest. Det er spesielt moppen som gjør at den skiller seg ut fra konkurrentene - den kan nemlig både skrubbe ved å bevege seg lynraskt frem og tilbake mot gulvet - men også automatisk løftes når den kommer til et teppe. I praksis gjør det at du alltid kan ha moppen på, og alltid få både støvsugd og vasket samtidig. Helt genialt. Du kan også kjøpe en dokkingstasjon til som vi har veldig sansen for, da med et pluss på slutten av navnet, men Roborock S7 fungerer strålende som bare robotstøvsuger også. Støvsugeren er veldig ny på markedet, og selges stort sett for fullpris over alt: 5790 kroner. Men Komplett selger den nå for 4790 kroner for medlemmer. Du må altså trykke deg inn til Komplett før du ser prisen. Vi synes robotstøvsugeren lett er verdt fullpris, og da er det et ekstra godt kjøp til en tusenlapp mindre.