Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Best Black Week-tilbud 2021 - torsdag 25. november

Black Week er tilbake og som vanlig har tusenvis av produkter blitt satt ned i pris. Men det er utrolig mange dårlige tilbud der ute, og det er lett å bli lurt. Derfor gjør vi jobben for deg, og finner frem tilbudene du faktisk trygt kan slå til på. Vi anbefaler bare produkter vi har testet, eller god kjennskap til, og som har blitt satt ned til en god pris. Skal du sjekke tilbud og priser selv gjelder det å holde tunga rett i munnen, sjekke prisene opp mot andre butikker, og være sikker på at du faktisk får en god deal. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sjekke prisutviklingen på en prissammenligningstjeneste, hvor du kan se om prisene faktisk er så gode som butikken vil ha det til.

Oppdatert 6. mai 2022, 13:04
Apple MacBook Air (2020) - M1 8GB 256GB

Apple MacBook Air (2020) - M1 8GB 256GB

Da Apples MacBook Air ble lansert på tampen av fjoråret sendte den sjokkbølger inn i konkurrentenes styrerom. Ytelsen til den nye M1-brikken dens var fenomenal, og sørget for at maskinen var lynrask og responsiv til nesten alle tenkelige oppgaver. I tillegg var den helt lydløs og fikk heldags batteritid. Tastaturet, pekeplaten og skjermen var like god som vi var vant til. Selv om maskinen rundet årsdagen forrige uke, hevder den seg fremdeles mot konkurrentene på mange områder, som hastighet, byggekvalitet, skjerm og interaksjon. Nå kan innstegsmodellen plukkes opp på tilbud for 10.200 kroner, mot en normalpris på 11.500 kroner. Denne modellen er et godt valg for studenter og deg som ikke skal gjøre veldig mange oppgaver samtidig eller bruke ekstremt tunge programmer.