Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste Black Week-tilbud 2021 - mandag 22. november

Black Week er tilbake og som vanlig har tusenvis av produkter blitt satt ned i pris. Men det er utrolig mange dårlige tilbud der ute, og det er lett å bli lurt. Derfor gjør vi jobben for deg, og finner frem tilbudene du faktisk trygt kan slå til på. Vi anbefaler bare produkter vi har testet, eller god kjennskap til, og som har blitt satt ned til en god pris. Skal du sjekke tilbud og priser selv gjelder det å holde tunga rett i munnen, sjekke prisene opp mot andre butikker, og være sikker på at du faktisk får en god deal. Den enkleste måten å gjøre dette på er å sjekke prisutviklingen på en prissammenligningstjeneste, hvor du kan se om prisene faktisk er så gode som butikken vil ha det til.

Oppdatert 15. juni 2022, 14:07
Samsung The Frame QE65LS03AXXC

Samsung The Frame QE65LS03AXXC

The Frame er både en fantastisk god TV og et lite kunstverk du kan henge på veggen. Vi gjennomførte denne uken en test av seks digre TV-er til rundt 20.000 kroner, og der vant faktisk The Frame hele testen. Både den og Sony X89J kunne by på fantastisk bildekvalitet, men The Frame stakk av med seieren takket sine andre fordeler, slik som strålende programvare og muligheten til å kamuflere seg på veggen som et kunstverk. 65-tommeren koster nå 12.990 kroner som medlemspris hos Elkjøp. 75-tommeren derimot, som vi testet, har fortsatt ikke falt i pris, og selges i skrivende stund for 23.000 kroner.