Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste elsykler 2021

Vi har syklet på haugevis av elsykler, og dette var de aller beste vi har testet i 2021! Under får du en toppliste med modeller som er rangert etter hvor gode de er, men som samtidig ikke nødvendigvis tjener det samme formålet. Noen er nemlig gode allroundere, mens andre er laget for litt mer spesifikk bruk.

Oppdatert 6. mai 2022, 13:04
Giant Explore E+ 2 STA (2021)
1

Giant Explore E+ 2 STA (2021)

Dette er den beste hybridsykkelen vi har testet hittil i år. Her får du en meget robust og komfortabel sykkel med god rekkevidde og en kraftig nok motor til å ta deg opp de fleste motbakker.