Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste Black Week-tilbud 2021 - torsdag 18. november

Det startet som Black Friday, så ble det Black Week, og nå er det tydeligvis forhåndssalg på Black Week som er den nye tingen. En rekke butikker har nemlig åpnet Black Week-salget sitt i god tid forveien, og bruker anledningen til å lokke deg inn til å bli medlemmer hos dem. Med tanke på fraktproblemene verden over, og forsinkelser i produksjonen av mikrobrikker, kan det være greit å være litt ekstra kjapp på avtrekkeren i år. Dermed følger vi i butikkenes spor denne gangen, og starter tilbudssjekken vår før Black Week engang har startet. Vi anbefaler bare produkter vi har testet, eller god kjennskap til, og som har blitt satt ned til en god pris. Det er MANGE tilbud der ute, og veldig mye er ganske dårlig. Derfor gjelder det å holde tunga rett i munnen, sjekke prisene opp mot andre butikker, og være sikker på at du faktisk får en god deal. Eller bare følge listen vår, selvfølgelig. I år er det ganske mange gode tilbud allerede, både TV-er, mobiler, lydprodukter og smarthjemdingser. Noe for enhver! OBS - Elkjøpprisene vises av en eller annen grunn som før-pris, men medlemsprisen (den rabatterte Black Week-prisen) vises først når man trykker seg inn. Vi jobber med en teknisk løsning for å fikse dette.

Oppdatert 30. nov. 2021, 09:30
Google Nest Audio

Google Nest Audio

Googles siste smarthøyttaler er et godt kompromiss mellom størrelse, lydkvalitet og pris, og nå er den på tilbud til 690 kroner. Så billig har den aldri vært før! For de pengene får du en høyttaler som fint kan gjøre nytten i mindre rom, med Google-assistenten innebygget og multiromsegenskaper gjennom Google Cast. I kvalitet er den rett og slett ikke så langt bak Sonos One, som selges for over 2000 kroner.