Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Topplister

Beste mekaniske tastatur

Her har vi satt sammen en liste med de aller beste mekaniske tastaturene vi har testet. Den er basert på to samletester av tastatur. En av mekaniske tastatur over 1000 kroner, og en av tastatur med mekaniske eller membran-baserte brytere under 1000 kroner. Her har vi plukket ut kun de mekaniske tastaturene, og rangert dem fra best til «svakest». Det skal imidlertid sies at alle som har fått plass på denne listen kan passe veldig godt til akkurat din bruk, da vi alle har litt ulike preferanser.

Oppdatert 15. juni 2022, 14:07
SteelSeries Apex Pro
1

SteelSeries Apex Pro

Førstevalget vårt for mekaniske tastatur er SteelSeries Apex Pro. Det skyldes blant annet de unike lineære OmniPoint-bryterne. De er magnetiske, noe som gjør dem utrolig jevne og lette, i tillegg til å la deg justere aktueringspunktet for hver individuelle tast i ti ulike nivåer. Byggekvaliteten er veldig god, designet moderne og stilrent og vi digger RGB-belysningen. Du kan gjøre innstillinger via programvare, eller en egen OLED-skjerm som også kan vise mer eller mindre nyttig informasjon.