Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Gigabyte P55-UD5

Innledning

8. september lanserte Intel en ny plattform for dem som ønsker ytelsen til produsentens Nehalem-prosessorer, men synes X58-systemet koster for mye. Plattformen ble utstyrt med en ny sokkel som fikk navnet LGA1156, og ble utstyrt med et ferskt brikkesett, Intel P55. I første omgang kom det tre prosessorer for den nye plattformen, to prosessorer i Core i7-serien, og en prosessor i Intels nye Core i5-serie. Vi så nærmere på sistnevnte på lanseringsdagen.

Vi lot oss tidligere imponere av MSIs toppmodell med P55-brikkesett. Et hovedkort fra Gigabyte har også funnet veien til testbenken, vi tester hva Gigabyte P55-UD5 er god for!

Takk til Gigabyte som sendte hovedkortet til test.