Tek.no

Test Apper til Android og iOS

Her er ukens utvalgte apper

Vi ser på appen fra fremtiden, appen for deg som liker både Android og Apple, vi har

Shutterstock

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Google Nå

Format: Android og iPhone
Pris: Gratis

Det finnes apper som gir en indikasjon på hvordan du kommer til å bruke telefonen i fremtiden. Google Nå er en slik app, og den er her nå.

Det vil si, Google Nå har allerede vært her en god stund, men den har blitt forbedret i flere omganger og er fortsatt svært aktuell.

Google Nå.

Tilbake til fremtiden?

Du kommer neppe nærmere kunstig intelligens på telefonen din enn det Google Nå tilbyr. Google Nå er en del av Google-søket på telefonen din, og forsøker å ikke bare gi deg svar på det du søker på, men også på det den tror du lurer på.

Skal du ut og reise kan du for eksempel få vist mye informasjon relevant til reisen uten at du eksplisitt må lete det frem. Google Nå bruker blant annet posisjonen din, samt søke- og nettleserdata fra alle enheter hvor du er logget på med Google-kontoen din til å tilpasse innholdet i Google Nå best mulig.

Du kan for eksempel se aksjekurser for utvalgte aksjer, hvordan det går med favorittlaget ditt og være der du befinner seg. Hver for seg er dette funksjonalitet du fint kan få på startskjermen din på andre måter, men det er den ekstra dimensjonen med at Nå forsøker å gi deg mer enn bare akkurat det du ber om selv som gjør Google Nå spesiell.

I mangel av noe bedre så er vel personlig assistent en god beskrivelse på hva Google Nå egentlig er.

Vi har naturligvis skrevet om Google Nå tidligere, her kan du for eksempel lese om den nedstrippede iPhone-versjonen.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

Les også