Tek.no

Test

Ukens utvalgte apper

Ukens apper gir deg tilbud, konverteringer og slipsknuter i det vide og det brede!

Shutterstock

eTilbud

Vi i redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder «søppel» plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

eTilbud

Format: Android (snart også iPhone)
Pris: Gratis

Det er lite som slår gratis mat, men mange foretrekker noenlunde fersk vare. Et par av dem som har gjort det til en heltidsjobb å finne varer på Kiwi som er utgått på dato, har gjort det så skarpt at de har fått skryte av det i avisen.

NTNU-utviklet

Nå er vel nordmenn flest mest interessert i mat som ligger godt innenfor holdbarhetsdato, selv om vi stadig leser at det er trygt å spise gammel mat og drikke melk som nærmer seg – og til og med bikker – holdbarhetsdato. Det er først og fremst dette kundesegmentet studenter ved NTNU i fjor blinket seg ut som målgruppe da de utviklet suksessappen med det selvforklarende navnet Mattilbud for iOS, Android og Windows Phone, og den er hittil lastet ned av 220 000 norske brukere. Studentene er uteksaminert, men fortsetter å utvikle apper i utviklerfirmaet Butek. De må ha tenkt: «Nordmenn er veldig glad i å få tilbud på mat. Kanskje de vil ha tilbud på andre varer også – i en app?» Uansett så har de utviklet appen eTilbud, der man finner elektroniske tilbudsaviser fra ulike kjeder innen åtte ulike næringsvirksomheter: Barn og baby, hage, sport, bil, elektronikk og hvitevarer, bygg, kjøkken og bad, interiør, samt tilbud fra et par kjøpesentre. De største aktørene er stort sett representert, men noen landsdekkende firmaer mangler foreløpig i enkelte bransjer. Snart vil tilbud fra flere rene nettbutikker også dukke opp i appen. Så nå er det bare å utstyre postkassen med det gule klistremerket: «Uadressert post – nei takk, kun i app!»

Last ned til Android »

Les også