Tek.no

Test Vi tester ytelsen i Modern Warfare 3

Så god maskinvare må du ha

Lurer du på hvor fet grafikk og ytelse du får for pengene?

25 Nov 2011 21:10

Innledning

Modern Warfare 3 er sluppet, og det betyr en ny runde med ytelsestester på anbefalingsmaskinene våre. Dette er tredje del av en serie med ytelsestester, der de anbefalingene våre innen komplette maskiner får kjørt seg. Sist var det Skyrim som ble kjørt, og gangen før det var det Battlefield 3.

Se våre andre ytelsestester:

Battlefield 3 og Modern Warfare 3 er vel uten tvil årets mest etterlengtede skytespill, uten at vi av den grunn skal kåre hvilket som er best. De to spillene er etter vårt syn ikke direkte konkurrenter, annet enn om å bruke tiden tin. For Battlefield 3 er et litt roligere spill, der man kjører rundt med stridsvogner, helikoptre og løper rundt på bakken. I Modern Warfare 3 er det løping på bakken i høyt tempo som gjelder.

Kollega Marius Jentoftsen, Gamer.no, omtaler Modern Warfare 3 som et godt spill fundert på en solid produksjon. Men likevel føler han det som at serien til en viss grad hviler på sine laurbær, mye som en dvask kjæreste i sofaen som spiser potetgull, mens andre spill er ute for å gjøre førstepersonsskytere til en bedre sjanger. Flerspillerdelen mener Marius fremdeles er blant de aller beste på markedet, men han liker ikke følelsen han får av at tempoet har blitt satt opp ytterligere denne gangen.

Modern Warfare 3 er tredelt spill med en enspillerkampanje, en samarbeidsmodus, samt den tradisjonelle Battlefield-flerspillerdelen.

Hele anmeldelsen av Modern Warfare 3 kan du lese på Gamer.no

Bildekvalitet

Det er en hel rekke innstillinger du kan gjøre i spillet, for best mulig bildekvalitet. Det er svært individuelt hva man synes er bra nok, og mens det for noen vil være verdt å betale dobbelt så mye for en bedre bildekvaltiet så vil det for andre være den absolutte galskap.

Under vår testrunde prøvde vi alt fra den enkleste grafikken vi kunne få, og hele veien opp til toppen. Forskjellen i bildekvalitet er stor, men heldigvis trenger du ikke nødvendigvis blakke deg for å få en akseptabel ytelse.

Sjekk også ut vår guide om hvordan du utnytter skjermkortet ditt maksimalt.

Trykk for sammenligning - deaktiver autoskalering

Alt av

Lav

Mellom

Høy

Alt av

Lav

Mellom

Høy

Les også