Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Qpad 5k

Introduksjon

Den svenske bedriften gjorde stor oppstand da de for få år siden lanserte en stor rekke med musematter. Qpad-matter var lenge det eneste som gjaldt for spillerne, og de har markert et tydelig skille nesten på nivå med hva Chieftec en gang gjorde i kabinettverdenen. Litt utrolig er det derfor at de aldri tidligere har laget en egen spillmus, før nå.

I dag skal vi ta en nærmere kikk på Qpad 5k, det som altså er deres første spillmus. Formen kan minne mye om Mionix Naos 5000 som vi har testet tidligere, en mus som også er produsert av en svensk bedrift.

Uansett, Qpad byr her på det som ser ut som en relativt enkel men samtidig god spillmus. Du har ikke flere funksjonsknapper enn hva de fleste burde ha aktivt bruk for, en lang og tøyelig kabel samt en lasersensor med en oppløsning på rundt 5000 DPI. Bla om, så ser vi nærmere på hva musen er god for!

Takk til Qpad som sendte produktet til test