Tek.no

Test Fractal Design Node 304

Dette kabinettet gjør flere ting på én gang

Fractal Design gir deg et minikabinett som kan brukes til alt fra filserver til kompakt spillrigg.

15 Nov 2013 16:00

Introduksjon

Fractal Design er en av de mer populære kabinettprodusentene her i landet. Stikkord som kvalitet, lekker design og hyggelig pris, gjør at stadig flere får øynene opp for denne svenske produsenten.

Nå skal vi titte nærmere på kabinettet Node 304, som er en direkte etterfølger til småtassene Array og Array R2. Kabinettet er relativt lite, og har bare plass til hovedkort som følger mini-ITX-standarden. Kabinettet er ment å skulle brukes til flere oppgaver, blant annet både som kompakt filserver og snerten spillmaskin.

Selv om hovedkortet som brukes er lite, så er det faktisk plass til en strømforsyning med full ATX-standard. Dette gir godt med valgmuligheter, i alle fall når det gjelder strømforsyninger.

Når produsenter prøver å gjøre flere ting på én gang er det ikke sjeldent at de feiler på begge tingene, og at produktet er middelmådig. Likevel har vi tro på at Fractal Design skal klare å hale prosjektet igang, for både Array og Array R2 fremstod som svært spennende produkter da vi testet dem i sin tid.

Bla om til neste side, så kikker vi nøyere på hva Node 304 kan by på »

Fractal Design sendte produktet til test.