Tek.no

Test Android, iOS, WP:

Her er ukens anbefalte apper

Bo billig over hele verden og spis som en lokalkjent.

iStockPhoto/montasje

Recipe Search

Hver eneste uke tester vi et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" kommer vi hver helg fremover til å finne frem til de beste appene vi har testet i løpet av uken.

Her er ukens app-anbefalinger:

Recipe Search

Format: iPhone og Android
Pris: Gratis

Recipe Search er et av de store mat-samfunnene med en drøss av oppskrifter. Dette er en massiv oppskriftsapp med rundt 150 000 oppskrifter, så her bør selv den mest kresne finne noe som smaker.

Recipe Search.

Hvis du ikke vet hva du skal spise til middag, eller hva du skal servere til champagnelunsjen, bør du med andre ord ta en titt på Recipe Search.

Knaske gulrøtter? Les også om Bamas sunne app

Fra virkelighetens kjøkken

Oppskriftene er sendt inn av brukerne selv, noe som gir stor variasjon i rettene du kan velge blant.

Selvsagt er det mulig å gi vurderinger av de forskjellige oppskriftene, og også å legge inn kommentarer og spørsmål til oppskriftene.

Ikke bare gir dette en mer levende app, men det gjør det også enklere å skille klinten fra hveten blant oppskriftene.

I motsetning til en del andre mat-apper fra det store utland, kan du her velge våre hjemlige måleenheter som standard, slik at du slipper å regne om alle mengdemål.

Oppskriftene finner du enten ved å søke, eller ved å bla deg gjennom en av de forskjellige kategoriene. Ved å legge inn oppskrifter selv kan du også bruke Recipe Search som din egen lille kokebok.

Siden Recipe Search er gratis, er det fint lite å tape på å ta en prøvesmak på denne appen. Det kan være verdt å merke seg at appen går under navnet allthecooks.com på iTunes.

Last ned til iPhone »
Last ned til Android »

På de neste sidene kan du lese ohvordan du skaffer deg billig overnatting og den kanskje beste location-appen.

Les også