Tek.no

Test Metro.am

Instagram til Windows Phone

Metro.am gjør jobben Instagram har glemt.

Audun M Solheim
21 Sept 2012 06:05

Format: Windows Phone
Pris: 10,-

Instagram har blitt svært populært, og dermed har det dukket opp en rekke Instagram-apper i tillegg til originalen.

Metro.am.

Metro.am er en slik app, beregnet på deg som har en Windows-telefon. Siden Instagram foreløpig ikke har noen egen app for Windows Phone, er du avhengig av tredjepartsapplikasjoner som dette hvis du vil bruke Instagram på Windows-telefoner.

Mangler bildeopplasting

Metro.am har en stor begrensning: du kan ikke laste opp bilder. Før du dermed stempler dette som en helt ubrukelig app, så kan det være på sin plass å minne om at en overvekt av brukerne til Instagram og andre sosiale medier er i hovedsak tittere, de deler altså ikke informasjon aktivt selv.

Holder du deg til å forbruke informasjon fungerer Metro.am godt. Du har omtrent de samme mulighetene til å bla gjennom og vise bilder som originalen. Du kan selvsagt like og kommentere bilder, og vise bilder ut fra hvor populære de er eller hvor de er tatt.

Noe som kidsa vil sette pris på er at du i de forskjellige oversiktsbildene også ser hvor mange «likes» hvert bilde har.

Kan du leve med at du ikke får registrert deg som førstegangs Instagram-bruker og ei heller lastet opp bilder, kan dette være en app for deg. Hvis ikke er det bare å vente på at Instagram kommer med sin egen Windows Phone-app.

Terningkast: 3

Last ned til Windows Phone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Les også
Itsdagram blir til Instance
Les også
Televisionary (Windows Phone): – Televisionary har stort potensial
annonse

Les også