Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Pinell Iconnect

Innledning

Du har kanskje hørt om Pinell, som har hatt stor suksess med den frittstående DAB- og nettradioen Iradio her til lands. Iradio kombinerer DAB, FM, nettradio og mediaavspilling i en og samme boks.

Dagens testkandidat IConnect er i bunn og grunn nøykaktig samme produkt som Iradio – men med to hovedforskjeller:

  • Den kommer uten høyttalere
  • Den leveres med fjernkontroll

Med andre ord skal Iconnect tilkobles eksisterende anlegg, mens Iradio er en frittstående "kjøkkenradio".

Spørsmålet er om Iconnect fremstår som en like spennende totalpakke. Og kan Iconnect ivareta alle våre mediabehov innen lyd i stua?

Takk til TT Micro som sendte oss Iconnect til test.