Test

The Signal

De har ikke spart på blodet i "The Signal".

Den ferske skuespilleren, Anessa Ramsey, spiller den utro frøkna Mya Denton. Da hun en kveld er på vei hjem fra sin elsker, Ben, legger hun merke til at noe urovekkende er på gang; folk virker ikke til å være seg selv og springer rundt og skriker. Da hun endelig kommer hjem til mannen, virker han også unormalt irritabel og mistenksom. Og hva er det merkelige signalet på TV-en?

Drep eller bli drept

Ingen vet hvor signalet kommer fra, men på kort tid kaster det kaos over en by hvor volden snart hersker. Signalet forvandler nemlig ellers så snille personer til drapsmaskiner, med atferdsproblemer du aldri har sett maken til. Folk blir slaktet i et forrykende tempo og du kan ikke lenger stole på noen – alle kan være smittet. For de overlevende gjelder bare en ting; å drepe eller å bli drept, ofte ved hjelp av bisarre metoder.

Hele filmen blir fortalt i tre deler, fra tre forskjellige perspektiv. Den hopper stadig i tid og bruker mye tilbakeblikk, slik at du skal få se historien fra flere vinkler. Du får også føle på kroppen hvordan det skurrer oppe i hodet til våre venner, eller fiender, da filmen stadig lurer deg til å se ting på samme måten som dem. Selv om du sitter godt plantet i sofaen, så begynner du å lure på hva i all verden det er som foregår, helt til du får vite grunnen til at våre psykotiske venner oppfører seg slik de gjør.

Humoristisk vri

Men denne filmen er ikke bare blod, gørr og knuste skaller - oppi all galskapen har filmskaperne også klart å blande inn litt humor, som glir uforventet bra inn. Den er hverken desperat eller overdrevet, men puttet inn akkurat der det passer. Selv om drepingen fortsetter, så tar spenningen en liten pause og lar deg nyte litt avslappet, men bisarr humor.

Kødder du med denne gjengen, så er du død.

Ekstramateriale

Ekstramaterialet på denne DVD-utgivelsen er det vel ikke så mye å si om, siden det så og si ikke eksisterer. Det eneste du får servert er den vanlige menyen og en eneste trailer. Men til en slik film, så er det kanskje ikke nødvendig heller. Da undertegnede var ferdig med filmen var ikke akkurat ekstramateriale som krevde plass i bevisstheten. Etter en god dose hjernedød vold frister det nemlig egentlig ikke så mye med en tur på settet.

Konklusjon

Dette er en film helt klart rettet til dem som kan lene seg godt tilbake i sofaen og nyte litt blod, gørr og generelt hjernedød vold på høyt plan. For her blir du nemlig servert slakt i høyt tempo, og ofte med en flott humoristisk vri. "The Signal" er både tøff, blodig, spennende og morsom. En film undertegnede varmt kan anbefale for dem med bisarr filmsmak – dette er skrekkfilm slik vi vil ha det.

annonse