TestApper du må ha på mobilen og nettbrettet

Her er ukens anbefalte apper

Frisk opp kakene dine, gå i dybden eller bare slå hjel tid med iPad-en.

Hello Cupcake

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" kommer vi hver lørdag fremover til å finne frem til fem beste appene vi har testet i løpet av uken.

Her er ukens app-anbefalinger:

Hello Cupcake

Format: iPhone og iPad
Pris: Gratis

Cupcakes er knapt noen nyhet lengre, men fortsatt fortæres det cupcakes over det ganske land med og uten tilhørende blogg-publisering.

Hello Cupcake.

Akkurat når du deppet over at cupcake-hysteriet ser ut til å ha roet seg, så kan denne appen være det som frisker opp cupcakene dine.

Les også om Nigella Lawsons matapp

I absolutt alle varianter

Vi skal ikke påstå at vi er spesielt bevandret i cupcakes-verdenen, men vi er lettere overrasket over alle cupcake-variantene denne appen har å by på.

Her finner du cupcakes i så mange farger og fasonger at bestemors muffins blekner i forhold.

Vi trekker til tider frem sunne og mer seriøse matapper, men matlaging trenger ikke alltid være så seriøs, noe denne appen er et eksempel på.

Her kan du bare slå deg løs uten å tenke på kalorier og vitaminer og isteden glede deg over det du kreerer på kjøkkenet. Hello Cupcake er fargerik og morsom, og gir deg tips til nye cupcakes når du trodde du hadde gått tom for ideer. Høy oppløsning gjør at det hele også ser bra ut på iPad.

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om en norsk stressmestrings-app, en app som får deg til å tenke og en app som lar deg sløve på sofaen.