TestGarmin Forerunner 920XT

Dette er den beste treningsklokken vi har testet

Garmin Forerunner 920XT er treningsklokke, smartklokke og aktivitetsmåler – og kan gjøre nesten alt, bortsett fra å koke kaffe.

Side 1 - Introduksjon

Garmin lager noen av de mest avanserte treningsklokkene på markedet, og deres nyeste multisport-toppmodell, Garmin Forerunner 920XT, er den heftigste av alle modellene. Klokken er en direkte konkurrent til blant annet Polars toppmodell Polar V800, men har en del unike funksjoner du ikke finner på V800 – som analyse av løpsteknikk.

Klokken fås i to ulike farger. Her vises også skjermbildene for valg av sportsgren og informasjon om løpsdynamikk. Foto: Garmin

920XT er beregnet på mange ulike sportsaktiviteter, som løping, sykling og svømming – og den støtter løping og sykling både inne og ute, samt svømming i åpent vann eller basseng. Det er til og med en triathlon-modus, hvor du veksler mellom løping, sykling og svømming og får alt registrert som én økt.

I tillegg til å være en treningsklokke, er dette også en aktivitetsmåler som logger aktivitetsnivået ditt og søvnen din 24 timer i døgnet. Det har etter hvert blitt vanlig å kombinere funksjonaliteten til de enkle aktivitetsarmbåndene som Fitbit og lignende, med mer tradisjonelle treningsklokker.

Forerunner 920XT er også en enkel smartklokke – ved at den kan vise informasjon fra mobiltelefonen din, for eksempel hvem som ringer, SMS-er, oppdateringer fra Facebook og så videre.

Bla om til neste side – så skal vi se nærmere på det som er den mest innholdsrike multisport-treningsklokken vi har testet til nå »

Garmin Forerunner 920XT HRM
9
Imponerende
Anbefalt

Garmin Forerunner 920XT HRM

sitat"Garmin Forerunner 920XT er nærmest et overflødighetshorn av funksjoner"

Fordeler

 • Krysse av
  Svært funksjonsrik
 • Krysse av
  Analyse av løpsdynamikk
 • Krysse av
  Logger aktivitetsnivå
 • Krysse av
  Smartklokkefunksjoner
 • Krysse av
  Kjapp GPS + GLONASS
 • Krysse av
  Enkel å bruke

Ting å tenke på

 • Bytt
  Mange vil synes den er litt for stor