TestApper til Android og iOS

Her er ukens utvalgte apper

Apper som lar deg lage kule videoer og morsomme tegneseriestriper er noe av det vi har funnet denne uken. Sjekk også ukens mobilspill.

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Spark Camera

Format: iPhone
Pris: 14,-

Ferietid er sosiale medier-høytid. Hva med å lage et lite sammendrag av ferien i videoform? Spark Camera tar på seg jobben!

Spark Camera.

Smakfullt design

Spark Camera er noe av det lekreste vi har sett. Et deilig og enkelt design uten krimskrams som er lett å bruke. Her kan du sette sammen små øyeblikk i en kort video ved å ta opp sekvenser som legges etter hverandre. Ta opp litt og litt, sett sammen en stemningsrapport.

Du binder deg ikke opp til et spesifikt sosialt medie, du trenger ikke registrere deg noe sted - og det er superlett å sette sammen ulike klipp til én video.

Dette er en app som alle får til å bruke; du trenger ikke å kunne videoredigering for å lage små, snertne snutter.

Med «se-bra-ut-filter»

Musikk kan legges til for den rette stemningen, men viktigst av alt: Appen har elleve «instagram-aktige» fargefiltere som gjør den meget godt egnet for alle rosabloggere der ute.

Legg til musikk og del på Twitter, Facebook, Instagram, epost eller gjennom iMessage – eller lagre lokalt på telefonen. Ja, når vi nå er inne på iMessage, så er vel det eneste som er synd med denne appen at den ikke finnes for Android.

Det er ikke så veldig mye mer å si om Spark Camera, annet enn at den rett og slett er veldig bra. Last ned og kjør film!

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!