Til hovedinnhold

Super Street Fighter IV - Herlig slåssing i 3D

Capcom liker å gjøre mye ut av hver versjon av sine Street Fighter-spill, og nummer fire i rekken er ikke noe unntak. Det første kom i 2008, og har fått en rekke nyversjoner siden da. Nå er Super Street Fighter IV klar for 3DS, med en utgave som har full støtte for den brilleløse 3D-teknologien. Interessant, tenker du kanskje. Jepp, sier jeg. Sluttproduktet er i aller høyeste grad forlokkende for slåsseglade spillere der ute!

Masse snadder

Fans av serien vil finne mye å glede seg over i 3D Edition. Her har man med alle de 35 figurene fra det originale Super Street Fighter IV, så de fleste vil garantert finne sin favoritt når det skal kjempes. Dessuten er modusrikdommen overveldende.

Hvis du vil ha valuta for pengene når det gjelder tidsbruk, er nok dette spillet ditt sikreste kort blant slippspillene til 3DS. I det hele tatt har denne godpakken mye til felles med Super Street Fighter IV i 2D, det gir en velbalansert og morsom spillopplevelse.

Visuelt lekkert

Super Street Fighter IV 3D Edition er stort sett det samme kvalitetsspillet vi fikk servert til Xbox 360 og PlayStation 3 i fjor. Ble du frelst da, kommer du garantert til å la deg døpe i avansert og intuitiv vold igjen. Miljøene er kanskje mer statiske, men den glitrende 3D-effekten gjør mer enn nok for å kompensere for akkurat det. Visuelt er nemlig dette spillet ganske så lekkert, uten at det faller for fristelsen til å dytte alt inn i 3D-formatet. Balansen i det visuelle er med andre ord midt i blinken.

Dine ferdigheter avgjør

Det samme er balansen når det kommer til gameplay. Enten du spiller alene eller mot andre lokalt eller over nett er det dine egne ferdigheter som avgjør hvor mye moro du får ut av spillet. Enkelte vil nok synes at kontrollene blir litt små og knotete, men med mine fingre fungerte det hele utmerket ved å bruke D-pad og de klassiske slå/sparke-knappene. Dessuten kan man jo legge kombinasjoner i snarveiskøen på nedeskjermen.

I sum har Capcom gitt 3DS en knallsterk slipptittel med sitt Super Street Fighter IV 3D Edition. Slåssfansen kan bare begynne å juble.

Dom 3DS: 8/10 SVÆRT GODT

Les hele anmeldelsen av Super Street Fighter IV 3D Edition på Gamer.no

annonse