Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Test

Mionix Naos 5000

Introduksjon

De aktive spillerne har mer enn nok å velge mellom når det kommer til mus. Følsomheten blir bare høyere og høyere, og i år ser det virkelig ut til at 5000 DPI blir det nye tallet.

Svenskene i Mionix har tidligere vist at de kan sitt om spillmus, men de nådde ikke helt til topps med "Saiph"-serien. De var derimot ikke langt unna, Saiph var en god spillmus, men den hadde mangler.

Følg Hardware.no på Twitter

Vi gir de en ny sjanse til å vise at de kan rokke ved forhåndsvalgene til entusiastene. Mionix Naos 5000 er på plass hos oss, en mus som byr på vektjustering, lav responstid og regulerbar høydereaksjon. De påstår også at musen faktisk kan brukes på alle overflater, noe som inkluderer glass. Dette er det få som kan skilte med.

Vi fyrer opp spillmaskinen, og ser fra Naos er god for!

Takk til Mionix som sendte produktet til test