Tek.no

Test Cooler Master Cosmos II

Dette er kabinettnerdenes våte drøm

Cooler Master har laget det ultimate kabinettet for de som vil ha alt i en pakke.

8 Okt 2012 18:30

Introduksjon

Noen ganger trenger du litt ekstra plass i kabinettet. Enten du gjerne skulle satt inn et par vifter, større kjølere, mer lagringsplass eller kanskje et ekstra skjermkort eller tre. Men ofte sier kabinettet stopp. Er det ikke plass er det lite du kan gjøre med den saken.

Men noen kabinetter er nesten umulige å fylle helt opp, og på testbenken i dag har vi et av disse. Cooler Master har servert oss Cosmos II, som rett og slett er et digert kabinett rettet mot PC-entusiaster. Dette er for de som vil ha alle funksjoner i én pakke, og plass til all maskinvaren deres.

Cosmos II er en oppgradering av Cosmos, som ble lansert for en håndfull år siden. Designen har blitt fornyet, men er fremdeles gjenkjennelig, og teknologien har tatt et hopp eller to i riktig retning.

Når det gjelder spesifikasjoner er det lite som Cooler Master Cosmos II ikke kan by på. På innsiden er plass til et hav av vifter og harddisker og de grommeste kjølerne du kan drømme om. Og dersom din mor finner ut at du har kjøpt et kabinett til over 2000 kroner, er det sikkert plass til at du gjemmer deg inni her også.

På neste side går vi Cooler Master Cosmos II nærmere i sømmene.

Takk til Cooler Master som sendte produktet til test.