Tek.no

Test

Xigmatek Cobra D984

3 Nov 2009 15:00

Introduksjon

Xigmatek er relativt ferske på markedet. Men, allerede vil vi nesten spå at de er et merke som kommer til å bli værende en god stund. De har allerede introdusert enkelte spennende teknologier som definitivt er kommet for å bli. HDT, varmerør med direkte kontakt til prosessoren er den mest spennende.

Den siste tiden har vi sett på veldig mange tårnkjølere – kjølere som står vertikalt opp fra prosessoren med en eller flere sidemonterte vifter. Eksempler på dette er Thermalright Tower 120, Tuniq tower 120 og Xigmateks egne kandidat vi nettopp testet, Dark Knight. I dag skal vi bevege oss over i et litt annet segment. En kjøler med toppmontert vifte.

Xigmateks bidrag i denne kategorien heter Cobra D984. Kjøleren er faktisk en kombinasjon av det nyeste innen varmerørfunksjoner samt det eldgamle prinsippet der hele kjøleblokken er i kontakt med prosessoren. Varmerørene er ekstra tykke, og de kommer i direkte kontakt med prosessoren din. Vi tar en kikk på hva firmaet som nå nesten har blitt en liten pioner kan tilby.

Takk til Xigmatek som sendte kjøleren til test.

Les også