TestApper til Android og iOS

Her er ukens utvalgte apper

I tillegg til nyttige og morsomme apper kan vi denne uken by på en skikkelig totalslakt.

Ukens utvalgte apper

Vi i Amobil-redaksjonen tester hver eneste uke et stort antall ulike apper. Ikke alt er like bra. For at du skal slippe å lete gjennom store mengder "søppel" plukker vi hver uke ut både godbitene og appene du bør styre unna. I tillegg finner vi frem en app av den sjeldne sorten.

Her er ukens app-anbefalinger:

Ukens anbefalte:

Procraster

Format: iPhone
Pris: 7,-

En populær app i iTunes om dagen er appen Procraster. Ikke rart synes vi, verden er full av prokrastinerere. Altså folk som utsetter ting. Eller for å si det enda mer presist, de som surfer på Facebook når de vet at de egentlig har viktigere ting å hold på med. Ja, det er deg vi tenker på!

Procraster.

Neida, vi er ikke perfekte på området selv. Vi lager lange to-do-lister, som tidsvis bare blir lengre og lengre.

Så hvordan kan en app hjelpe deg med å få gjort oppgavene dine?

Les også om den ultimate huskelisten

Enkle mennesker

Denne appen baserer seg i bunn og grunn på at mennesker er enkle sjeler. Og det er vi jo, så vi har all grunn til å tro at denne appen fungerer bra.

Noen av oss klarer riktignok å jobbe mot langsiktige mål, men denne appen tar utgangspunkt i at de fleste av oss blir best motivert av kortsiktige mål.

Du skal derfor legge inn oppgavene dine her, og for hver sesjon du jobber med oppgaven i en bestemt tidsperiode, får du en belønning, som at du kan ta deg en kaffe, surfe på Facebook eller hva du måtte ønske.

Poenget er ikke nødvendigvis at du skal fullføre oppgaven, men at du skal jobbe med den i angitt tidsrom.

Appen spør deg også om hvorfor du sliter med å få gjort oppgavene, og har forskjellige motiverende utsagn som skal hjelpe deg i gang.

Vi synes appen fungerer enkelt og greit, og trenger du motivasjon for å få gjort det du skal så kan nok denne appen være midt i blinken.

Det eneste vi hadde å utsette på appen var dersom vi fullførte en oppgave på kortere tid enn det vi hadde satt av til å jobbe på den. Da fant vi ingen mulighet til å enkelt markere at oppgaven var utført, og at vi dermed kunne innkassere belønningen vår samt legge til dette i statistikken vår i appen.

Last ned til iPhone »

På de neste sidene kan du lese om ukens mest kuriøse app og en app du bør styre unna. Sjekk også ukens spill!