Saken har annonselenker som gir VG inntekter. Redaksjonen prioriterer uavhengig av dette.Bytt

På Tek finner du saker med annonselenker, hvor du enten kan kjøpe produktene vi har omtalt eller sammenligne priser. Det mener vi er relevant informasjon for våre lesere.

Hvilke produkter Tek skal skrive om, og hva vi skal skrive om dem, velger journalistene og ingen andre. Men det er også viktig at du vet at hvis du klikker på en slik annonselenke til prissammenligning hos Prisjakt, eller kjøper et produkt etter å ha klikket deg inn til en butikk fra en av våre artikler, tjener Tek penger. Disse annonselenkene er alltid merket med «annonselenke».

Det er viktig å understreke at når vi omtaler produkter på Tek, så er det fordi vi mener det er journalistisk interessant. Ingen kan kjøpe seg omtale i våre saker.

I tester eller produktguider er hovedregelen i VG at vi kjøper eller låner produktet. Dersom det ikke er praktisk mulig, baserer vi omtalen på produktprøver vi har fått tilsendt. I så fall opplyser vi om hvilket produkt og hvorfor.

Corsair Obsidian 700D

Introduksjon

Høsten 2009 slapp Corsair deres første kabinett, med navnet Obsidian 800D. Kabinettet ble tildelt en rekke godord verden over, selv om det kostet litt ekstra. Obsidian 800D var, og er fortsatt, et knakende godt produkt med funksjoner som nesten burde vært brukt som bransjestandard i året vi nå er godt inne i.

Ikke uventet følger Corsair nå opp, og lanserer Obsidian 700D. Dette kabinettet kan, både på innsiden og utsiden, virke såre likt forgjengeren. Noen endringer har derimot vært gjort, noe som i sin tur har påvirket prisen.

Om endringene kan kalles en nedgradering eller utbedring i forhold til forgjengeren er en vurdering du selv må gjøre. På de neste sidene skal vi presentere kabinettet for dere, sammenligne, teste og titte nærmere på hva Corsair vil gi oss. Forventningene er ikke noe annet enn høye, produsenten har tross alt mye å leve opp til!

Takk til Corsair som sendte produktet til test.