Tek.no

Test

Antec Performance One P183

Antec Performance One P183 ser eksklusiv ut
Alexander Tøgard
21 Juli 2010 15:00

Introduksjon

Det finnes et hav av kabinetter å velge mellom når man skal bygge en stasjonær PC. Derfor er det viktig for produsentene å skille seg ut fra mengden. Dette fører ofte til mange detaljer vi rett og slett elsker, men det fører minst like ofte til et design som aldri burde sett dagens lys.

Antec er en produsent som har mange varierte kabinetter i deres produkt-portefølje. Her kan vi finne både de med spenstig utseende, som for eksempel Antec Skeleton, og de mer stilrene, som dagens testprodukt, Antec Performance One P183.

Spesifikasjonene til P183 ser lovende ut, uten for mye dill-dall og en grei pris. Det vi synes er mest spennende med dette kabinettet er utvilsomt de store flatene med børstet aluminium på sidene og i front, dette gir et veldig godt inntrykk, og får kabinettet til å virke stilig og solid.

I følge Antec er Performance One P183 et kabinett i særklasse som er stillegående, robust, smart og kjølig. Hvorvidt vi mener dette er sant, blir forhåpentligvis avslørt i løpet av de neste sidene.

Takk til Antec som sendte kabinettet til test.

Les også